
Milletvekili Adayı Özge Kundakçı, ziyaretlerine Kartal’dan devam ediyor. Türkiye Komünist Partisi (TKP) 1.Bölge Milletvekili adayı Özge Kundakçı, vatandaşları ziyaret edip, sıkıntılarını, problemlerıni dinlenmeye devam ediyor.
Türkiye Komünist Partisi İstanbul İl Başkanı Senem Doruk İnam ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Özge Kundakçı, Kartal Cumhuriyet Mahallesi’nde birlikte ev ziyareti gerçekleştirdi.
Özge Kundakçı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Mahallesi’nde Özlem sitesindeydik. Bir çok davet alıyoruz. Bu mahallede bir semt evimiz de olduğu için yoğun bir ilgi ve davet var.
Bize vaktinde yapılmış bütün kötü yakıştırmalara rağmen kim olduğumuzu biliyorlar artık. “
Eskiden, komünistler müslümanlara düşman, terörist derlerdi biz de korkardık. Şimdi biliyoruz ki Komünistler hak yemez, çalmaz çırpmaz, adaleti, dürüstlüğü savunur. Bizim kapımız sonuna kadar sizlere açık” diyorlar.
Çok mutlu oluyoruz. Tüm kara propagandalara rağmen demek ki derdimizi anlatabilmişiz.” dedi.